MP3 Rocket

MP3 Rocket 5.1.9

Razendsnel bestanden uitwisselen

Met MP3 Rocket deel en download je bestanden via een netwerk gebaseerd op LimeWire. Met deze gratis software wissel je diverse types media uit; mp3, video, afbeeldingen en documenten. Dit alles gebeurt in één overzichtelijke applicatie. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verdeeld in verschillende categorieën
  • Snelle downloads

TEGEN

  • Vrijwel geen extra's
Meer

Uitmuntend
8

Met MP3 Rocket deel en download je bestanden via een netwerk gebaseerd op LimeWire. Met deze gratis software wissel je diverse types media uit; mp3, video, afbeeldingen en documenten. Dit alles gebeurt in één overzichtelijke applicatie.

MP3 Rocket is erg uitgebreid en doet denken aan FrostWire en LimeWire. Het scherm van MP3 Rocket is onderverdeeld in een aantal tabbladen voor verschillende categorieën. Verder is de torrentverbinding in MP3 Rocket uitstekend, waardoor ook deze manier van bestandsuitwisseling (verspreiding in kleine stukjes via verschillende bronnen) voorhanden is.

Waar de Windowsversie erg veel leuke opties had zoals tv kijken of gamen, is deze Mac-variant helemaal toegespitst op het downloaden. MP3 Rocket haalt geen rare fratsen uit die de snelheid inperken, al gaat de tijd wel sneller tijdens een leuke comedy of verslavend spelletje.

MP3 Rocket staat garant voor snelle downloads. Het is overzichtelijk en heeft een uitgebreide community, met lekker veel bestanden als gevolg. Een regelrechte aanrader dus!

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

MP3 Rocket

Download

MP3 Rocket 5.1.9